ARRIBA LA SETMANA SANTA I EL REGAL DE LA PASQUA

ARRIBA LA SETMANA SANTA I EL REGAL DE LA PASQUA

per | 5 abr., 2017 | Tots, Vida a l'escola | 0 comentaris

Com passa el curs !!! Ja estem a punt de viure la Setmana Santa !!!

Després del temps de Quaresma, on hem reflexionat sobre com estem fent el nostre camí personal i hem pres consciència de tot el que podem millorar, arriba el temps de recordar la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús.

Quantes persones arreu del món estan passant per camins de desesperació i patiment. Podríem començar pels refugiats de qualsevol de les guerres que s’estan produint en molts indrets de la terra,  i seguir per les persones que estan empresonades per qüestions ideològiques, la fam, les discriminacions a tots nivells que fan tan de mal, les diferències en drets de molts éssers humans del món pel fet d’haver nascut en uns països determinats, les catàstrofes naturals incrementades per la contaminació que produeix l’home a escala mundial, ... A dia d’avui ens trobem amb moltes «Passions» en el món que ens ha de fer pensar en ser agraïts pel que tenim i mirar de lluitar, dintre de les nostres possibilitats, perquè la llum del bé es vagi fent cada cop més evident.

Aquesta última setmana, abans de les vacances de Setmana Santa, estem treballant el valor de «L’esperança», valor que ens fa entendre que al final del túnel torna a aparèixer la llum. Esperem que la PASQUA arribi a ser aquest temps de renovació, tant a nivell individual com a nivell de tota la terra, i comencem a veure millores a la nostra vida i a la dels demés. Que la festa de la Resurrecció de Jesús ens faci sentir amb goig la vida i la celebrem i cuidem cada dia.

Que gaudiu força de les vacances de Setmana Santa !!!

I FELIÇ PASQUA DE RESURRECCIÓ !!!

0 Comentaris

Enviar un comentari

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Notícies destacades

Cerca Entrades per data de publicació

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930