Entrem al Projecte Escola Nova 21

Entrem al Projecte Escola Nova 21

per | 1 oct., 2016 | Destacats, Informació General, Vida a l'escola | 0 comentaris

escolanova21

 

 

A l'escola Jesús Maria Badalona fa temps que hem optat per la renovació pedagògica, per tal de poder millorar la formació dels nostres alumnes, donant pas a la innovació que requereix una escola del segle XXI. A poc a poc el claustre de professors i l'equip directiu hem anat reflexionant sobre la millor manera de fer-ho i s'han anat fent petites passes cap a aquest objectiu.

Durant el curs passat va sorgir la possibilitat d'incloure'ns en un gran projecte que s'estava gestant a moltes escoles de Catalunya. D'aquesta manera, ens vam inscriure al projecte Escola nova 21, promogut per diverses institucions de reconegut prestigi (Universitat Oberta de Catalunya, Fundació Jaume Bofill, UNESCO.CAT, Obra Social de La Caixa, ...). També hi ha el suport de la Diputació de Barcelona i probablement de les altres diputacions de Catalunya.

Aquests dies ens han confirmat la nostra admissió al programa. Aquesta és una bona notícia. Durant aquest trimestre s'anirà concretant la forma de treballar-hi, però el que és cert és que requerirà de molta feina i molta disponibilitat per part nostra. Per fer-vos una idea de la magnitud del projecte, cal dir que la participació inicial és de 481 centres escolars de tot Catalunya, públics i privats.

Com és lògic, al llarg d'aquest trimestre i de seguida que es concreti una mica més la manera de treballar-hi, informarem a tots els pares i mares de l'escola, que tindreu un paper molt important.

Esperem la col·laboració de tota la comunitat educativa. És un camí que fem amb molta il·lusió per millorar substancialment l'ensenyament a la nostra escola i oferir una formació de qualitat per a tots els nostres alumnes.

Us facilitem l'enllaç a la web del projecte per si voleu ampliar la informació. En un apartat hi ha totes les escoles que participen al programa:

http://www.escolanova21.cat/

0 Comentaris

Enviar un comentari

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Notícies destacades

Cerca Entrades per data de publicació

març 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031