Projecte solidari amb Guinea Ecuatorial

Projecte solidari amb Guinea Ecuatorial

per | 18 set., 2018 | Pastoral | 0 comentaris

PROJECTE SOLIDARI AMB GUINEA EQUATORIAL
CURS 2018-2019

Com escola compromesa amb la realitat que vivim, volem seguir educant als nostres alumnes en els valors de la justícia, la igualtat de drets per a tothom i la solidaritat. Per això, durant tot el curs, seguirem portant a terme el nostre Projecte Solidari.
Fins el curs passat, hem estat agermanats amb el poble de Puerto Lleras a Colòmbia. Enguany, la Fundació “Juntos Mejor” de Jesús Maria ha ofert altres possibilitats de Projectes Solidaris i el de Puerto Lleras no estava en el llistat. Un dels Projectes que sí s’oferien era a Malabo, Guinea Equatorial. Aprofitant que la professora Susanna Manera de primària, durant aquest curs 2018-2019, estarà de voluntària a Malabo hem demanat poder implicar-nos en ajudar al mateix lloc on ella restarà durant deu mesos. La Fundació “Juntos Mejor” ens ha confirmat que quedem enregistrats com una de les escoles col·laboradores. Per tant, durant aquest curs, el nostre Projecte Solidari estarà vinculat amb l’escola que “Jesús Maria” té a Malabo.
Es tracta d’una zona de gran vulnerabilitat i pobresa. Les famílies, en moltes ocasions, no tenen els recursos suficients per poder alimentar als seus fills, motiu que comporta una nutrícia deficient. Les beques d’alimentació, en aquests contextos, resulten imprescindibles per cobrir aquesta necessitat de primer ordre, sense la qual, els nens i joves no podrien rendir en el seu aprenentatge escolar.
L’objectiu del Projecte amb Malabo és garantir un àpat diari mínim en condicions als joves i nens d’aquesta escola. Així estarem aportant el nostre granet de sorra per garantir un rendiment acadèmic adequat i una salut necessària pel seu desenvolupament. Els beneficiaris del nostre Projecte Solidari seran 723 nens i joves d’aquesta escola.
El símbol que farem servir durant tota la campanya serà un “Got de llet” que entre tots anirem omplint durant el curs.
Sabem que comptem amb la col·laboració de les famílies de la nostra escola, que any darrera any, us heu implicat en acompanyar als vostres fills/es en aquesta experiència solidària.

Gràcies per la vostra ajuda !

Us desitgem, de tot cor, un bon curs per a tots/es !!!

Departament de Pastoral
Escola Jesús Maria (Badalona)

Foto nens bebent al pati un got de llet

0 Comentaris

Enviar un comentari

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Notícies destacades

Cerca Entrades per data de publicació

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930