Agraïment de l’AMPA pel Pessebre Vivent

Agraïment de l’AMPA pel Pessebre Vivent

per | 20 des., 2013 | Sense categoria | 0 comentaris

Bon dia a tots i totes les mares i pares col·laboradors:

Aquest curs l’escola com cada tres anys ens ha plantejat el repte de fer les localitzacions i decorat del pessebre vivent del cicle d’infantil.
Aquest repte l’AMPA no el podia assolit tot sol i com va quedar de manifest a la Assemblea Ordinària de Socis, els pares estem units i volem treballar plegats.

Necessitàvem l’ajuda i col·laboració de tots els pares i mares possibles del cicle de infantil de l’escola, noves idees, noves il·lusions, nous reptes. Si no, el projecte moriria. Però vareu respondre amb il·lusió i entusiasme i així va ser que varem continuar endavant el camí.

Un camí que no ha estat fàcil, hem hagut de superar entrebancs, buscar nous espais, adaptar-nos, aprendre, però tot i l’adversitat del poc temps que teníem, la bona disposició de l’escola i una bona coordinació dels recursos ha fet que poguéssim superar tot això i totes les expectatives amb escreix.

Ha arribat el dia d’avui, ja han passat tres dies, tota la feina feta, tot recollit. Us vull transmetre les felicitacions que he anat rebent de la gent que ens ha vingut a veure, així com els seus comentaris d’admiració vers la tasca feta. Hem de donar les gràcies a la gent que dedica una estona del seu temps a venir-nos a veure i deixar de fer d’altres coses. Per comentaris rebuts crec que no els hem decebut, ja que han sabut valorar el resultat del nostre esforç, tot i sent els nens els veritables protagonistes de tota aquesta història.

I vull que sapigueu que a mi personalment em feliciten i a tothom els dic el mateix, que el mèrit no és meu, és de tots nosaltres, de tothom que ha col·laborat en el pessebre d’una manera o altra, de tothom qui ha aportat el seu granet de sorra per fer possible aquesta muntanya, aquest petit miracle: l’AMPA i els seus col·laboradors, els pares i les mares per les hores dedicades en el muntatge, els professors, el personal, la direcció i l’administració de l’escola,... per fer un pessebre encara més viu i la gent pugui gaudir encara més d’aquesta experiència, a tota la gent que ha vingut a veure’l, i finalment als nens, que al cap i a la fi, són els protagonistes i donen vida al pessebre.

La unió del nostre esforç, de les nostres idees, de la feina compartida, dels interessos comuns han tingut com a resultat, en la meva modesta opinió, el pessebre d’aquest any 2013 un pessebre, senzill i ple de vida, espectacular. A més, crec que el resultat del mateix també reflecteix els valors que intentem que els nostres fills aprenguin a l’escola cristiana on intentem que siguin educats i creixin com a persones: compartir, treballar plegats, ajudar al company, escoltar tothom, altruisme.

Felicitats, moltes felicitats. Em sento molt contenta i orgullosa del resultat obtingut i espero que vosaltres també us sentiu així. Aquest sentiment, les felicitacions rebudes i l’alegria dels nostres fills és la nostra millor recompensa. Espero que ens esperoni a continuar així molts anys.

Finalment, gràcies, moltes gràcies per la feina ben feta, les hores altruistes, els esforços, les idees, l’entrega, l’entusiasme, les ganes de tirar endavant, més lluny, cada cop més lluny, la vostra valentia i coratge, la vostra intel·ligència i el vostre compromís,

la vostra personalitat i la vostra humanitat.

De tot cor, un petó i una abraçada.

Maria Jesús Rodríguez-Carretero Pérez

Secretaria de l’AMPA de l’escola Jesus-María i una mare agraïda.

PD.: la feina ben feta no té fronteres ni rival. La feina ben feta és el nostre repte per a continuar endavant. Junts assolim més. Bon Nadal, i any nou.

Us espero per gaudir de nous reptes al proper 2014!

0 Comentaris

Enviar un comentari

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Notícies destacades

Cerca Entrades per data de publicació

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930