Bones festes!

Bones festes!

per | 9 des., 2020 | ESO, Infantil, Pastoral, Primaria, Vida a l'escola | 0 comentaris

S'apropa el Nadal i aquest any les celebracions seran inusuals i extraordinàries marcades, se'ns dubte, per la situació actual de la pandèmia i on faltaran a taula molts dels nostres éssers més estimats. Així i tot intentarem mantenir l' essència d'unes festes plenes d'il·lusió, amor i esperança.

El sol reneix, s'alça de nou i ens promet l'escalfor i la llum que ens nega l'hivern. L'hivern segueix, cert, però el canvi en la trajectòria solar ens fa una promesa de futur: tornarà la vida, tornaran els fruits, tornarà la llum i l' esperança. Aquest és el sentit del Nadal . És una celebració de la vida, de la joia d'un futur lluminós. L'esperança de que les coses sempre milloren. Que Déu es fa present en el món i en les persones que estimem.

Aquest és el nostre desig i el missatge que us volem transmetre. Per això us felicitem les festes d'una forma molt especial.

Tots els alumnes de l’escola, des de P3 fins a 4t ESO han participat en un projecte global d’escola , en la decoració del passadís de vidre. Tot decorat d’estrelles blanques com a símbols de llum i d’esperança i el pessebre, amb el naixement, envoltat d’elles.

Les veritables estrelles de la nostra vida són les persones que han compartit vida amb nosaltres i que ens han deixat, en especial aquests últims mesos, víctimes de la COVID. A totes elles les recordem en cada una d'aquestes estrelles. ELLES SÓN LLUM I ESPERANÇA!!

Bones festes.

Comunitat Educativa de Jesús – Maria de Badalona

0 Comentaris

Enviar un comentari

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Notícies destacades

Cerca Entrades per data de publicació

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930