Classes anglès extraescolar – Merit School

INFORMACIÓ CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies,
Us volem informar que ja està obert el període d’inscripció pel curs vinent dels cursos d’anglès extraescolar amb Merit School des d’infantil P4 fins 4t d’ESO.

L’alumnat que ja ha estat inscrit durant el present curs, no cal que faci les proves de nivell. Simplement, ha de renovar la inscripció pel curs vinent.

El nou alumnat que es vulgui inscriure el curs vinent ha de fer la prova de nivell (els nens i nenes des de P4 fins 3r de primària no cal que la facin). Les proves les farem a principis de setembre i , en funció de l’evolució de la situació mèdica derivada de la pandèmia, estudiarem si les fem de manera presencial i/o online.

Us adjuntem el full d’inscripció que heu d’enviar directament a Merit School per correu electrònic (extraescolars@meritschool.com). Fins ara era l’escola qui recollia els fulls de manera presencial a la porteria però , degut a la situació provocada pel COVID-19, creiem que és més segur fer-ho d’aquesta manera.

Moltes gràcies per la vostra confiança.
Si voleu rebre més informació o teniu alguna pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb Merit School (Marta) telf. 933837337 de 9.00 a 14.00, o amb en Josep Guardiola ,coordinador de llengües estrangeres de la nostra escola, (josep@jm-badalona.com).

Full d'inscripció - DESCARREGAR

Deixa la teva opinió