FESTA DELS EX-ALUMNES

FESTA DELS EX-ALUMNES

per | 13 febr., 2014 | Ex-alumnes, Vida a l'escola | 0 comentaris

Com cada any, l'últim diumenge de gener es va celebrar la Festa dels Ex-Alumnes de l'escola i especialment el 25 Aniversari  de la Promoció de 1989.

Us presentem algunes fotografies i uns quants comentaris de com van viure aquesta trobada  els nois i les noies de la mencionada Promoció.

 

"El dia d'ahir va ser un dia d' aquests que tan sols podem viure una vegada a la vida, i això que en un principi vaig pensar si calia anar a veure a companys que feia tants anys que no veia, molts dels quals no m' en recordava massa bé del seu nom ni de la seva cara.

Va ser un dia entranyable des del principi, les primeres salutacions i abraçades, la visita per tota l' escola,  poder tornar a entrar a les aules i sortir als passadissos, on tan bons i no tan bons records se'm venien al cap, tornar a la pista de bàsquet ... Saludar als professors, a Mayte, la nostra primera professora de parvulari fa 35 anys... Després el dinar, va estar molt xulo recordant anècdotes i fent un fart de riure tots junts...

A la nit abans d' anar a dormir vaig tenir una sensació molt rara, em va costar dormir, suposo que eren moltes emocions en el mateix dia, vaig tenir una barreja de sensacions, alegria d' haver tornat al cole i veure tants amics i, melancolia perquè això ja no tornarà mai més. Moltíssimes gràcies a Chelo, la seva germana, Eduard,  Mònica Solà i tots els que van col·laborar en fer aquest dia possible; amb la seva feina durant tans dies demostren ser unes magnífiques persones... Petons per sempre!!"

Manuel Cabrera

 

"Un dia inolvidable.  Volvería a repetirlo muchísimas veces más.  Me encantó todo y se me hizo muy corto. Volver a veros  a tod@s fue muy especial para mi."

Silvia Mejías

 

“Ha estat un dia inolvidable. Quan vaig arribar ,no semblava que havien passat 25 anys. Dia d’emocions “ a tope”. Vull repetir! !!!  Gràcies a la vostra tasca ens hem retrobat i ens heu fet sentir molt especials. Estic en un núvol de felicitat! !! “

Paqui Teruel  

 

"Todo un placer haber ayudado a encontrar a los compañeros. Sobretodo cuando vives el resultado, como lo hemos vivido hoy.

Un beso. ¡Os  queremos  a todos y cada uno de los que han formado parte de nuestras vidas durante y después de cole!  Gracias por ayudarnos a  cumplir el sueño perfecto que  hemos vivido hoy."

  Alicia Carrillo

 

"Gracias a todos.  Nunca  me hubiera imaginado que me sentiría tan a gusto después de 25 años, parecía que no había pasado el tiempo."

  Teba Peña

 

"Un día genial e inolvidable. Gracias a todos!!!"

Carmen Santiago

 

"Para mi fue muy emocionante  reencontrarme con tantos compis , muchos de los cuales  ya ni me acordaba. Reconozco que al principio me daba mucho corte.  Muchas gracias por dejarnos vivir este momento. ¡¡Y ver a los profes fue genial,  cuantos buenos recuerdos! !"

Mónica García

 

"¡Ha sido genial!!! Pensé que me lo perdía, però al final pude ir y no me arrepiento para nada, al contrario me alegro muchísimo. Me hizo mucha ilusión reencontrarme con tantos compañeros tanto de  A como del B...y también  con los profesores ,aunque eché  de menos a muchos profesor@s y  religiosas. Desde aquí animo a tod@s  a que no se pierdan esta experiencia. ¡¡ Celebrar los 25 años , es una vez en la vida !!"

Amparo Consuegra Carrascosa

 

"Estuvo bien el encuentro de ayer. Mucha cara desconocida que poco a poco se iba haciendo reconocida. Habéis hecho un buen trabajo al conseguir juntar gente tan distante geográficamente, además de temporalmente.

Un abrazo y a seguir formando personitas, espero que con una amplia visión de lo que es el mundo."

Dani Cordobés

 

"Chelo gracias a ti y a tu equipo. ¡Qué orgullosa estoy del colegio! De  hecho siempre lo estuve, pero ahora más. Me ha  ha dado mucha pena  no quedarme a comer."

Inma Corzo

 

 "OLE por ese equipazo, un besazo muy fuerte de mi parte y que sigáis  muchos años regalando esos momentazos a vuestros ex-alumnos."

Chiqui Gómez

 

"Me alegro un montón de haber ido, tenías razón, me hizo más ilusión de lo que yo misma ni si quiera me esperaba, un beso y gracias."

Agus Muñoz

 

"Ja us comentavem a la carta que, al principi no us resulta fàcil venir a la trobada. Són 25 anys en que molts de vosaltres no heu tornat a veure a la majoria de companys. No sabeu com us sentireu. Però tenim l’experiència, any darrera any, que al cap d’una estona us trobeu com si el temps no hagués passat. Els vincles que es creen a l’escola són per a tota la vida.

Per això sempre insistim tant en que no us perdeu la trobada del 25 aniversari de la vostra promoció. Quan acaba la celebració  us aneu amb energies renovades i les  vostres cares expressen una gran alegria.

Realment ha estat un gran dia, també per als profes. Gràcies als nostres ex-alumnes  per recarregar-nos les piles  d’il·lusió i d’amor al nostre treball. Dies com avui ens animen a seguir endavant amb la nostra tasca com a educadors. Una gran abraçada a tots els que heu vingut a la trobada i als que, per  un o altre motiu, no han pogut estar entre nosaltres.

Els profes

0 Comentaris

Enviar un comentari

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Notícies destacades

Cerca Entrades per data de publicació

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930