Reunió d’Activitats Extraescolars d’anglès per Secundària

El proper dimecres dia 7 de juny, a les 17’00h, es farà a l’escola una reunió per tots aquells pares i mares que vulgueu, en la qual s’explicarà la metodologia, horaris i opcions de les activitats extraescolars d’anglès, específicament per Secundària, de cara al curs vinent.

Aquestes són unes activitats de molta qualitat, dirigides i impartides per personal angloparlant d’origen. Per tant ofereixen moltes possibilitats per a l’aprenentatge i la millora de la llengua anglesa. Cal tenir present que actualment, i encara més de cara al futur, un bon nivell d’anglès és bàsic per tots els estudis posteriors i possibilita poder optar a llocs de treball amb una certa qualitat.

També us donarem informació sobre les diferents possibilitats d’acreditar oficialment el nivell d’anglès dels vostres fills.

Les classes extraescolars d’anglès s’imparteixen a l’escola a través de Merit School, empresa amb una gran experiència en aquest camp.

En cas de no poder venir el dia de la reunió i estar-ne interessats, podeu contactar amb el professor Josep Guardiola, demanant per ell a Recepció.

Deixa la teva opinió