Vídeo – Bones festes!

Vídeo – Bones festes!

per | 16 des., 2020 | ESO, Infantil, Menjador, Música, Pastoral, Primaria, Tots, Vida a l'escola | 4 comentaris

Aquest any no hem tingut el nostre típic concert de Nadal, però no us volíem deixar sense veure els vostres fills/es, per això vam iniciar un nou projecte global d’escola, on participa tot l’alumnat, des de P3 fins a 4t ESO i tota la comunitat educativa. 

El projecte consisteix en la gravació de la cançó “Jerusalema - Master KG”. Hem seleccionat aquesta cançó perquè es va realitzar com a himne d'esperança dels cinc continents per a unir forces i vèncer a la pandèmia del coronavirus. Així mateix, la lletra parla de Jerusalem com la ciutat celestial en la qual estar en comunió amb Déu. És un himne místic en el qual es parla de la ciutat israeliana com una llar fraternal per a tothom i en el qual mantenir la fe i l'esperança. D'aquí vénen alguns versos de la cançó com "Jerusalem és la meva llar; salva'm; es va anar amb mi, no em deixis aquí". "El meu lloc no és aquí, el meu regne no és aquí".

En aquest vídeo hem volgut tornar a destacar, les estrelles blanques com a símbols de llum i d’esperança, a les persones que han compartit vida amb nosaltres i que ens han deixat, en especial aquests últims mesos, víctimes de la COVID. A totes elles les recordem en cada una d'aquestes estrelles. ELLES SÓN LLUM I ESPERANÇA!!

Aquest és el nostre desig i el missatge que us volem transmetre. Per això, us felicitem les festes aquesta vegada, d'una manera diferent, però d’una forma molt especial.

Bones festes!

Alumnat i Comunitat Educativa de Jesús-Maria de Badalona

 

 

4 Comentaris

  1. LOURDES DUCE SANCHEZ

    Emocionant, tot el que hem passat aquest últim any fa un nus a la gola que desemboca en llàgrimes en veure aquest video. Els nostres nens són el motiu i el motor per tirar endavant.
    GRÀCIES JM PER FER QUE SIGUIN TANT I TANT FELIÇOS!!!!!!

  2. Santiago Moreno Herrada

    Genial 👏👏👏
    Cada año os superais.
    Feliz Navidad a tod@s
    ,🎅🎄👨‍👩‍👧‍👦

  3. Gloria Sanchez Gomez

    Precioso. Gracias feliz Navidad y prospero año.

  4. LAURA SANCHEZ VILARRUBLA

    Moltíssimes gràcies! Que felicitació tan meravellosa i especial! Enhorabona! Sense paraules! Aprofito per desitjar-vos unes bones festes i un bon any nou, desitjant el millor per a totes les famílies en aquest nou any 2021!

Enviar un comentari

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Notícies destacades

Cerca Entrades per data de publicació

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930