Codi del nostre centre:

08000827 - Jes煤s Maria Badalona

Reuni贸 informativa:

Reuni贸 informativa per l'alumnat nou del curs 2023-2024, ser脿 el proper dijous 15 de juny a les 16h. L'entrada es realitzar脿 per el carrer Lepant, 3.

Demana cita pr猫via:

N煤mero de desempat:

9 de maig de 2023: sorteig per resoldre les sol路licituds de preinscripci贸 empatades en punts

N煤mero de desempat

Calendari:

21 d'abril de 2023: llista de sol路licituds amb la puntuaci贸 provisional
En aquesta llista hi ha les sol路licituds ordenades alfab猫ticament amb la puntuaci贸 que ha rebut cada sol路licitud en aplicar-hi el barem.

Del 21 al 27 d'abril de 2023: presentaci贸 de reclamacions
Durant aquest per铆ode, si detectes alguna errada o anomalia en el barem assignat, pots presentar una reclamaci贸聽(utilitzant l'eina electr貌nica per adjuntar reclamacions).

3 de maig de 2023: llista de sol路licituds amb la puntuaci贸 un cop resoltes les reclamacions
Un cop resoltes totes les reclamacions presentades, es publica la llista definitiva de sol路licituds amb la puntuaci贸 i el n煤mero de desempat corresponent.

9 de maig de 2023: sorteig per resoldre les sol路licituds de preinscripci贸 empatades en punts
El nombre de places a cada centre educatiu 茅s limitat. Si el nombre de peticions supera el d'alumnes que l'escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol路licituds que tenen la mateixa puntuaci贸. Per fer-ho, s'obt茅 un n煤mero per sorteig a partir del qual s'ordenen totes les peticions empatades en punts, tenint en compte el n煤mero de desempat que s'ha assignat a cada sol路licitud.

11 de maig de 2023: llista ordenada
Despr茅s del sorteig, s'elabora la llista de sol路licituds per a l'assignaci贸 de places. En aquest cas, la llista ja no s'ordena alfab猫ticament, sin贸 tenint en compte les puntuacions de cada sol路licitud, de m茅s a menys.

Del 29 de maig a l'1 de juny de 2023: ampliaci贸 de peticions de preinscripci贸 per a alumnes sense pla莽a assignada a cap centre
Si no s'accedeix a cap pla莽a en els centres demanats i es tracta de sol路licituds en les quals s'ha marcat expressament que es vol una assignaci贸 d'ofici, durant aquest per铆ode es poden ampliar les peticions originals i demanar places en centres que en tinguin de disponibles.

9 de juny de 2023: oferta final de places escolars
Publicaci贸 del nombre de places escolars per centre i curs definitiva.

12 de juny de 2023: llista d'alumnes admesos i llista d'espera
Finalment, es publica la llista d'alumnes admesos al centre i tamb茅 la llista d'espera.

 

V铆deo presentaci贸 de l'escola:

[</iframe]

Per nosaltres la participaci贸 de les fam铆lies 茅s fonamental, entenem que sense aquesta la nostra tasca no seria completa. Per aquest motiu obrim l'escola a les fam铆lies per participar en moltes activitats durant el curs escolar. Aquesta experi猫ncia 茅s molt enriquidora i emocionant, tant pels infants, com per les fam铆lies i tamb茅 pels mestres de l'escola.

Hem fet una petita mostra del dia a dia a l'escola en un v铆deo.

Per a m茅s informaci贸 posa't en contacte amb nosaltres:

933 87 46 96
preinscripcions@jm-badalona.com
C. Lepant, 3 Badalona 08917

Segueix-nos a les xarxes socials: