Plataforma

Ens trobem immersos dins de la coneguda com a Societat de la Informaci贸. Tot el nostre entorn est脿 tecnificat, la major part de la poblaci贸 t茅 una m铆nima formaci贸 internauta i possibilitat de connexi贸 a Internet. En els darrers anys hem realitzat la implantaci贸 progressiva de la plataforma educativa Educamos en la nostra pr脿ctica educativa di脿ria.

Intentem integrar en aquesta plataforma amb un entorn de navegaci贸 protegit i fiable tot el que necessitem des de tots els 脿mbits a l'escola. Gesti贸 de notes i incid猫ncies, calendari general i d'informacions importants, tr脿mits de secretaria, circulars informatives i sobretot i el m茅s important els continguts digitals per a l'aula.

Qu猫 ofereix a les fam铆lies:

Als pares:

Con猫ixer en temps real les qualificacions de els diferents ex脿mens, treballs, vegades que no s'han fet els exercicis ... del seu fill / a.

Con猫ixer els exercicis que s'han enviat per fer a casa (i si l'alumne/a ha marcat que els ha fet), dates d'ex脿mens programats o de lliuraments de treballs.

Rebre notificaci贸 d'abs猫ncies i retards tant a la plataforma com en el correu electr貌nic. Tamb茅 pot justificar les abs猫ncies, tant passades com futures.

Rebre o enviar missatges amb el professorat dels seus fills per motius urgents i dins el horari laboral, si 茅s possible.

El tutor pot fixar reunions amb els pares amb la pres猫ncia o no de l'alumne.

Rebre circulars del centre i con猫ixer les activitats que es realitzen.

Als alumnes:

Con猫ixer en temps real les qualificacions de la mateixa manera que els pares.

Con猫ixer els exercicis que s'han enviat per fer a casa (i marcar que els ha realitzat o no), dates d'ex脿mens programats o de lliuraments de treballs.

Veure les abs猫ncies i retards amb la finalitat de comunicar als seus pares que cal justificar (ja que l'alumne no pot justificar).

Rebre o enviar missatges amb el seu professorat sobre enviament de treballs o dubtes de la mat猫ria.

Accedir als materials educatius que el professor li envi茂 o estiguin allotjats en la mateixa plataforma educativa. Sincronitzaci贸 amb el moodle de continguts i llibres digitals.

Acc茅s a la Plataforma EDUCAMOS del Col路legi Jes煤s Maria Badalona:

http://jesusmaria-jm-badalona.educamos.com/

Codi d'Educamos de centre: 810

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Not铆cies destacades

Cerca Entrades per data de publicaci贸

maig 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031