Plataforma

Ens trobem immersos dins de la coneguda com a Societat de la Informació. Tot el nostre entorn està tecnificat, la major part de la població té una mínima formació internauta i possibilitat de connexió a Internet. En els darrers anys hem realitzat la implantació progressiva de la plataforma educativa Educamos en la nostra pràctica educativa diària.

Intentem integrar en aquesta plataforma amb un entorn de navegació protegit i fiable tot el que necessitem des de tots els àmbits a l'escola. Gestió de notes i incidències, calendari general i d'informacions importants, tràmits de secretaria, circulars informatives i sobretot i el més important els continguts digitals per a l'aula.

Què ofereix a les famílies:

Als pares:

Conèixer en temps real les qualificacions de els diferents exàmens, treballs, vegades que no s'han fet els exercicis ... del seu fill / a.

Conèixer els exercicis que s'han enviat per fer a casa (i si l'alumne/a ha marcat que els ha fet), dates d'exàmens programats o de lliuraments de treballs.

Rebre notificació d'absències i retards tant a la plataforma com en el correu electrònic. També pot justificar les absències, tant passades com futures.

Rebre o enviar missatges amb el professorat dels seus fills per motius urgents i dins el horari laboral, si és possible.

El tutor pot fixar reunions amb els pares amb la presència o no de l'alumne.

Rebre circulars del centre i conèixer les activitats que es realitzen.

Als alumnes:

Conèixer en temps real les qualificacions de la mateixa manera que els pares.

Conèixer els exercicis que s'han enviat per fer a casa (i marcar que els ha realitzat o no), dates d'exàmens programats o de lliuraments de treballs.

Veure les absències i retards amb la finalitat de comunicar als seus pares que cal justificar (ja que l'alumne no pot justificar).

Rebre o enviar missatges amb el seu professorat sobre enviament de treballs o dubtes de la matèria.

Accedir als materials educatius que el professor li enviï o estiguin allotjats en la mateixa plataforma educativa. Sincronització amb el moodle de continguts i llibres digitals.

Accés a la Plataforma EDUCAMOS del Col·legi Jesús Maria Badalona:

http://jesusmaria-jm-badalona.educamos.com/

Codi d'Educamos de centre: 810

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Cerca Entrades per data de publicació

octubre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31