Celebració d’obertura del curs 2018-2019

Celebració d’obertura del curs 2018-2019 el dilluns 10 de setembre de 2018 amb tot el personal de l’escola.

El dilluns 10 de setembre vàrem celebrar, amb tot el personal de l’escola, l’obertura del curs 2018-2019 a la capella.
Vam començar donant gràcies a Jesús per estar de nou tots junts, i li vam demanar que acompanyés als nostres alumnes, les seves famílies i a nosaltres mateixos en aquest nou camí.
Vam fer una menció especial de les persones estimades, que ja han fet el pas cap el Senyor, durant aquest estiu, i els hi hem dedicat un record ple d’estima: la RJM Mª Luisa, la Carmen Seba, mare dels germans Valenzuela i en Ramón Valverde, pare de la Marisa i avi de la Míriam, totes dues companyes que formen part del personal de servei de l’escola.
Es van recordar els objectius principals de la Pastoral de l’escola:

  1. Que la nostra escola «respiri» i esdevingui, de veritat, un centre en pastoral, una pastoral no només de FER, sinó també de SER i de SENTIR.
  2.  Afavorir experiències que permetin conèixer i créixer en l’estil de vida de Jesús i els trets característics del Carisma de Jesús Maria.
  3. Potenciar la interioritat aprofundint en el coneixement i l’acceptació d’un mateix i descobrint els valors dels altres.
  4. Promoure el voluntariat a l’escola.

I per últim vàrem fer una activitat que feia referència a l’objectiu de curs d’enguany: “No em trepitgis ... que estic creixent”.
Ha estat una celebració emotiva que hem viscut amb il·lusió, davant del nou curs que tot just comencem.
I acabem desitjant-vos, que us sentiu acompanyats per l’amor i la presència de Jesús durant tot aquest curs 2018-2019.

Departament de Pastoral.

Foto mural celebració 10-9-18 personal cole

Deixa la teva opinió